ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK
Utolsó módosítás: 2022. április 1
Az adatvédelem iránti elkötelezettségünk

A CASA MESTESUGAREASCA S.R.L. román jogi személy, székhelye Com. Bughea de Jos, Bughea de Jos falu, C2 épület, 1. szoba, Jud. Ilfov, Románia, a Cégjegyzékben a számon bejegyzett. J03 / 2130/2021, adóügyi regisztrációs kód 44869146 (a továbbiakban: „Vállalat” vagy „Üzemeltető” vagy „mi”) a www.casamestesugareasca.ro weboldalon keresztül folytat online kereskedési tevékenységet.

Ez a szabályzat leírja, hogy az Üzemeltető milyen személyes adatokat gyűjt Önről, miért gyűjtjük azokat, hogyan használjuk fel és mikor osztjuk meg harmadik felekkel. Ez a szabályzat azt is leírja, hogyan dolgozzuk fel az Ön által nekünk megadott információkat, vagy azokat az információkat, amelyeket Önről gyűjtünk, amikor Ön a www.casamestesugareasca.ro webhelyet online meglátogatja. Azt is megemlíti, hogy milyen döntéseket hozhat a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban, és kiegészíti az Ön által más körülmények között megadott egyéb információkat.

Ez a politika a hatályos európai és nemzeti jogszabályok rendelkezései, nevezetesen az EU 679/2016 általános adatvédelmi rendelet („GDPR”), a végrehajtási intézkedésekről szóló 190/2018. a GDPR és/vagy bármely más határozattal, amelyet az Országos Személyes Adatvédelmi Hatóság (ANSPDCP) mint a személyes adatok védelmét felügyelő hatóság hozhat.

Folyamatos technológiai fejlesztés, szolgáltatásaink vagy jogi státuszunk megváltozása és egyéb okok miatt szükség lehet adatvédelmi szabályzatunk módosítására. Ezért fenntartjuk magunknak a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot bármikor megváltoztassuk, és kérjük, tájékoztasson bennünket az aktuális állapotról. A fenti felülvizsgálati dátum megtekintésével megtudhatja, hogy változott-e az irányelv.

Ha bármilyen kérdése van az Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a „Hogyan léphet kapcsolatba velünk?” című részben leírtak szerint. Alulról.
1. Melyek a megcélzott emberek kategóriái?
2. Milyen célból kezeljük személyes adatait?
3. Milyen jogalapok alapján kezeljük személyes adatait?
4. Milyen típusú adatokat gyűjtünk és azok forrása? Egyéb fontos információk.
5. Milyen egyéb adatokat gyűjtünk?
6. Hogyan használjuk fel személyes adatait?
7. Mennyi ideig tároljuk személyes adatait?
8. Hová továbbítjuk/továbbítjuk személyes adatait?
9. Hogyan válasszam ki, hogy milyen promóciókat kapjak? Miért kaptam marketing e-mailt egy termék megvásárlása után?
10. Hogyan használják fel az adataimat viselkedésalapú vagy célzott reklámozáshoz, és milyen lehetőségeim vannak?
11. Hogyan védjük a gyermekek adatait?
12. Milyen biztonsági intézkedéseket tettünk?
13. Mi az adathalászat?
14. Milyen hivatkozásaink vannak más weboldalakra?
15. Hogyan férhet hozzá vagy módosíthatja a számunkra megadott személyes adatait?
16. Hogyan léphet kapcsolatba velünk?
17. Milyen jogai vannak?
18. Hogyan nyújthat be panaszt az adatvédelmi hatósághoz?
19. Frissítse ezt a szabályzatot. Értesítések.

1. MI A CÉLZOTT SZEMÉLYKATEGÓRIÁK?
Az érintettek különböző kategóriái vannak, attól függően, hogy az érintettek milyen minőségűek a Társaságunkkal fennálló kapcsolataikban, ezen érintettek adatait különböző adatkezelési célokra kezeljük, mindig jogalap alapján:
• a www.casamestesugareasca.ro látogatói, névtelen személyek, akik csak az online áruházat érik el és böngészik;
• a www.casamestesugareasca.ro látogatói, azok az ügyfelek, akik a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kapcsolatba léphetnek velünk, különféle kérések regisztrálásával vagy a Társaság által biztosított kommunikációs csatornák valamelyikén; feliratkozni a hírlevélre;
• a Társaság potenciális partnerei vagy üzleti partnerei, olyan személyek, akik egy potenciális vevő/ügyfél, potenciális szállító/szállító vagy egyéb potenciális partner munkavállalói, közreműködői, képviselői vagy egyéb potenciális partnerei, közvetlen vagy közvetett részvényese vagy tényleges haszonélvezője / a Társaság üzleti partnere.

2. MIÉRT FELDOLGOZZUK SZEMÉLYES ADATAIT?
Személyes adatainak kezelésének fő célja, hogy biztosítsuk a közöttünk létrejött szerződéses megállapodások megfelelő végrehajtását annak érdekében, hogy a szerződéses kapcsolatok zökkenőmentesen működjenek és megfeleljenek a jogszabályi előírásoknak.
A Társaság a személyes adatokat az alábbi célokra kezeli:
• hozzáférést biztosít a www.casamestesugareasca.ro weboldal szolgáltatásaihoz;
• a www.casamestesugareasca.ro weboldal működtetése, védelme, fejlesztése és optimalizálása és tapasztalatai
felhasználók és ügyfelek, mint például a teljesítő

elemzés, statisztikák és kutatás;
• a leadott rendelésekkel kapcsolatos üzenetek küldése (rendelés előkészítése, futárnak történő kiszállítás, bármilyen változás);
• marketing és reklámozás; versenyeken, tombolákon és promóciókban való részvétel; feliratkozás hírlevelekre és frissítésekre a legújabb termékekről és szolgáltatásokról (mail, e-mail hírlevél, SMS, telefon és egyéb digitális csatornák, pl. közösségi média);
• a csalások, a biztonság megsértésének és a tiltott vagy illegális tevékenységek megelőzése, felderítése vagy kivizsgálása, valamint a törvényben biztosított jogaink védelme és gyakorlása;
• a hatóságoktól érkező kérések megoldása vagy jogi követelmények teljesítése (pl. pénzügyi számviteli, adójogszabályi vagy pénzmosás-megelőzési vonatkozásúak);
• a köztünk és egy potenciális vevő/ügyfél, potenciális beszállító/szállító vagy egyéb potenciális partner/üzleti partner közötti üzleti kapcsolat irányítása, ha Ön az adott ügyfél, szállító, üzleti partner munkatársa, képviselője vagy kapcsolattartója minőségében rendelkezik.

Ha az Ön személyes adatait a gyűjtésük céljától eltérő célból kívánjuk tovább feldolgozni, az ilyen további feldolgozás előtt tájékoztatást adunk az adatkezelés céljáról, valamint az Ön által kért további információkról.

3. MILYEN JOGI ALAPOT HASZNÁLJUK AZ ÖN ADATAI FELDOLGOZÁSÁRA? KARAKTERREL
SZEMÉLYES?
A személyes adatokat kizárólag szerződéses kötelezettségeink teljesítése vagy jogos jogos érdekeink védelme érdekében kezeljük. Jogos érdekünk üzleti célunk megvalósítása.
• Személyes adatai kezelésének jogalapja a következő: hozzájárulás (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont) képek és/vagy videófelvételek készítéséhez marketing és reklámtevékenységeink esetén ( pl. részvétel versenyeken, tombolákon és promóciókban (eseményekben), amelyeket termékeink és szolgáltatásaink népszerűsítésére használhatunk fel különféle offline és online médiakommunikációs csatornákon keresztül; feliratkozás hírlevelekre és frissítésekre a legújabb termékekről és szolgáltatásokról (mail, e-mail hírlevél, SMS, telefon és egyéb digitális csatornák, pl. közösségi média)
• olyan szerződés teljesítése, amelyben az érintett szerződő fél (GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont) a www.casamestesugareasca.ro webhelyen értékesített termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó adásvételi szerződések megkötése és e szerződések teljesítése céljából ( online vagy telefonos rendelés felvételével, a vásárolt termékekről és frissítésekről szóló üzenetek küldésével, lemondásokkal, a vásárolt termékekkel kapcsolatos bármilyen reklamáció megoldásával, a vásárolt termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos üzenetek küldésével, versenyeken, tombolákon és promóciókon való részvétellel, az ilyen feldolgozást a vonatkozó jogszabályok is előírják. törvény, beleértve az adó- és számviteli jogszabályokat;
• olyan szerződés teljesítése, amelynek az érintett részese (GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont) az Üzemeltető és egy potenciális ügyfél/ügyfél, potenciális szállító/szállító vagy egyéb üzleti kapcsolat kezelése céljából. potenciális partner / üzleti partner , ha rendelkezik az adott ügyfél, szállító, üzleti partner munkatársa, képviselője vagy kapcsolattartója minőségével;

• a jogos érdek (GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont) abból a célból, hogy a www.casamestesugareasca.ro prezentációs weboldal szolgáltatásaihoz való hozzáférést és azok használatát megfelelő működése révén biztosítsák; a www.babershop.ro bemutató weboldal működtetése, védelme, fejlesztése és optimalizálása, valamint a felhasználók és vásárlók tapasztalata; marketing és reklámozás; a jegycsalás, a biztonság megsértése és a tiltott vagy jogellenes tevékenységek megelőzése, felderítése vagy kivizsgálása, valamint törvényi jogaink védelme és gyakorlása;
• a törvényi kötelezettségek betartása a biztonság megsértése és a tiltott vagy jogellenes tevékenység céljából; jogaink védelme és gyakorlása; a hatóságoktól érkező kérések megoldása vagy a jogi követelmények teljesítése (pl. a pénzügyi-számviteli, adó- vagy pénzmosás-megelőzésre vonatkozók).

4. MILYEN ADATOKAT GYŰJTÜNK ÉS MI A FORRÁSUK? EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK.
Adatokat gyűjtünk a hatékony működés érdekében, és a termékeinkkel kapcsolatos legjobb élményeket nyújtjuk Önnek.
Választhat az általunk gyűjtött adatok között. Amikor személyes adatok megadására kérik, Ön visszautasíthatja, kivéve, ha az adatszolgáltatás kötelezettsége.